Szállítási feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

SzerkesztésMozgatás felMozgatás leEltávolítás
Szivárvány.shop webáruház csak online értékesítést végez. A helyszínen bolt nincs. Személyes átvételre lehetőség van. Az összekészített megrendelést előre egyeztetett időpontban át lehet venni.
Cím: 6031. Szentkirály, Árpád fejedelem út 14.
Telefonos egyeztetés:+36306273962
Belföldre a csomagokat a MPL futárral küldjük.
 MPL ÁSZF:
https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf
 MPL Adatkezelési tájékoztató:
https://www.posta.hu/adatkezelesi_tajekoztatoNovember 01-március 31. közötti időszakban nem minden növényt tudunk a megrendelés után azonnal küldeni, mivel a lombhullató fajták visszahúzódnak. Ezeket a növényeket tavasszal, március közepétől- végétől, vagy április elejétől tudjuk szállítani. Előrendelést viszont lehet rájuk leadni ebben az időszakban is. A csomagokat a MPL szállítja. A csomagok feladása után 24-48 órán belül kézhez lehet venni a rendelt árut. Nyári szünetet a kánikula miatt tartunk. Ennek időpontja a kezdő oldalon van feltünteve az aktuális időszakban.A minimális rendelési összeg 3000 Ft.

Lehetőségek:
1, Házhoz szállítás, előre fizetéssel 10 kg-ig /1-11 db virágcserép/ A  MPL futárszolgálat  a csomag  feladást követően értesítést küld e-mail-ben, és SMS -ben is a feladás tényéről, és a szállítás várható időpontjáról.A feladást követő napon várható a csomag megérkezése. 2x kísérlik meg a kiszállítást, 2 egymást követő napon. Sikertelenség esetén telefonon egyeztetnek.
A szállítás költsége: bruttó 2100 Ft. Alapdíj: 1990 Ft+ 110 Ft az 1 napos kiszállítás költsége. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel.
Szükséges adatok, a futár részére: Pontos cím, telefonszám, e-mail cím.

2.
Áruátvétel MPL Posta Ponton /Postán maradó/ , vagy PostaPont Partnernél utánvétellel 20 kg-ig.  Ennél a szállítási módnál a vevőnek ki kell választani a számára megfelelő átvételi helyet, POSTÁT, és a szállítási adatok megadásánál a megjegyzés rovatba kell beírni a pontos címet . Fizetés a helyszínen.A futárszolgálat  a  csomag feladást követően értesítést küld e-mail-ben, és SMS -ben is a feladás tényéről, és a szállítás várható időpontjáról.A feladást követő napon várható a csomag megérkezése a kiválasztott Posta  Pontra.

A szállítás költsége: bruttó 1665 Ft. Alapdíj: 990 Ft+ 565 Ft utánvét + 110 Ft az 1 napos kiszállítás költsége. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel. Az összeg  magába foglalja az utánvét  , kezelés költségét is.Szükséges adatok, a futár részére: Név , Posta Pont  pontos cím, telefonszám, e-mail cím.

3.
MPL Posta Pont /Postán maradó/, vagy PostaPont Partnernél előre fizetéssel 20 kg-ig.
Előre utalás vagy Pay-pal fizetés esetén. Ennél a szállítási módnál az üres téglalapba be kell írni a település nevét, ahová a csomagot szeretné kérni. A felkínált helyekből válassza ki az Önnek megfelelő Postahivatalt.
A futárszolgálat  a csomag feladást követően értesítést küld e-mail-ben, és SMS -ben is a feladás tényéről, és a szállítás várható időpontjáról.A feladást követő napon várható a csomag megérkezése  a kiválasztott Postahivatalba.
A szállítás költsége: bruttó 1100Ft. Alapdíj: 990 Ft+ 110 Ft az 1 napos időgarancia költsége. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel. 
Szükséges adatok, a futár részére: Név , Posta Pont  pontos cím, telefonszám, e-mail cím.


4. 
Házhoz szállítás utánvétellel 10 kg-ig. / 1-11 db virágcserép.  Helyszínen történik a fizetés, a csomag szállítójának. 

A  MPL futárszolgálat  a csomag  feladást követően értesítést küld e-mail-ben, és SMS -ben is a feladás tényéről, és a szállítás várható időpontjáról.A feladást követő napon várható a csomag megérkezése. 2x kísérlik meg a kiszállítást, 2 egymást követő napon. Sikertelenség esetén telefonon egyeztetnek.Az összeg  magába foglalja az utánvét /kezelés költségét is.Szükséges adatok, a futár részére: Pontos cím, telefonszám, e-mail cím


5.  Házhoz szállítás utánvétellel 10-20 kg-ig. / ha több mint 11 db virágcserép.  Helyszínen történik a fizetés, a csomag szállítójának. 

A  MPL futárszolgálat  a csomag  feladást követően értesítést küld e-mail-ben, és SMS -ben is a feladás tényéről, és a szállítás várható időpontjáról.A feladást követő napon várható a csomag megérkezése. 2x kísérlik meg a kiszállítást, 2 egymást követő napon. Sikertelenség esetén telefonon egyeztetnek.Az összeg  magába foglalja az utánvét /kezelés költségét is.Szükséges adatok, a futár részére: Pontos cím, telefonszám, e-mail cím

6. Házhoz szállítás, előre fizetéssel 10-20 kg-ig /ha több mint 11 db virágcserép/ A  MPL futárszolgálat  a csomag  feladást követően értesítést küld e-mail-ben, és SMS -ben is a feladás tényéről, és a szállítás várható időpontjáról.A feladást követő napon várható a csomag megérkezése. 2x kísérlik meg a kiszállítást, 2 egymást követő napon. Sikertelenség esetén telefonon egyeztetnek.
A szállítás költsége: bruttó 3100 Ft. Alapdíj: 2990 Ft+ 110 Ft az 1 napos kiszállítás költsége. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel.
Szükséges adatok, a futár részére: Pontos cím, telefonszám, e-mail cím.
 

.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK, 

1, Készpénzes fizetés lehetséges helyszínen történő átvétel esetén, vagy utánvételes vásárlás esetén a csomagot átadó szállítónak.

2. Átutalás. Az áru ellenértékének kiegyenlítése átutalással. A vásárló a saját bankszámlájáról pénzt utal át az eladó által megadott bankszámlára. A bank által előírt szabályok betartásával maximálisan biztonságos fizetési mód.


UTÁNVÉTELES RENDELÉS ESETÉN AZ ÁT NEM VETT CSOMAG SZÁLLíTÁSI KÖLTSÉGE, + A  VISSZASZÁLLíTÁS KÖLTSÉGE,+ IDŐKÖZBEN  ÁRUBAN ESETT KÁR MEGTÉRíTÉSE MINDEN ESETBEN A VEVŐT TERHELI!!!Szállítási közben keletkezett kárra vonatkozó garancia:
A csomag megérkezésekor, átvételekor haladéktalanul bontsák ki a csomagot, lehetőleg a kézbesítő előtt. Ha bármilyen problémát tapasztal, azonnal jelezze az eladó felé. Valamint fényképezőgép, mobil telefon segítségével rögzítse a csomag tartalmát, a hibás részt külön is. 
- írásban: papnorbert6904@gmail.com e-mail címre, 
- telefonon: 06-30-7430959,  szóban. 
Szállítási sérülésekre vonatkozó bejelentést a csomag átvétele után 3 órán belül tudunk elfogadni!!!